top of page

EDUCACIÓ CANINA A DOMICILI

QUE ÉS I PERQUÈ SERVEIX?

Entenem l'educació o ensinistrament com una relació amo-gos que està en un estadi i mitjançant diferents tècniques les elevem a un estadi superior, la qual cosa porta a un equilibri fisic i mental al nostre millor amic i per descomptat, també a la resta de la família, la qual comença a gaudir des del primer dia el que fins al moment estava sofrint. Per a això és necessari conèixer el llenguatge caní, les seves necessitats, les seves emocions, etc. però alhora és de la mateixa importància conèixer les necessitats del seu amo, les seves possibilitats, capacitats, etc. i posar en equilibri ambdues.
Només així i posant tot el nostre coneixement en mà dels propietaris, ja que sabem que afecte i amor per les mascotes no els falta, aconseguim convivències sanes, felices i perdurables.


MÒDUL D'OBEDIÈNCIA BÀSICA
Ideal per ensenyar a qualsevol edat del gos les ordres bàsiques per aconseguir una convivència equilibrada i feliç tant a dins de casa com a l'exterior.

MÒDUL D'OBEDIÈNCIA BÀSICA PER A CADELLS
Els cadells necessiten una educació diferent que els adults, la seva capacitat d'aprenentatge és molt alta però amb entrenaments de curta durada. Aquest mòdul el fem allargar en el temps per poder cobrir totes les etapes del primer any. Un cadell educat ens dóna les garanties d'una convivència feliç per la resta de la seva vida.

MÒDUL DE MODIFICACIÓ DE CONDUCTA
Per molts motius els gossos poden patir diversos problemes que fan que la convivència amb la resta de la família i societat pugui ser un malson. Pors, ansietat per separació, agressivitat, falta de socialització... etc. poden ser tractats i modificats per tal de donar l'equilibri emocional que necessita el vostre gos.

bottom of page