top of page

LA UNITAT CANINA TC

UNA SEGONA OPORTUNITAT

Els gossos de Teràpies Canines han estat tots adoptats, això vol dir que els hem pogut donar una segona oportunitat i avui en dia han esdevingut gossos de teràpia que viuen en un entorn de camp, en manada i en contacte pràcticament diari amb persones de la nostra societat que gaudeixen de les intervencions assistides que es realitzen amb ells.

QUINES CARACTERÍSTIQUES HA DE TENIR D'UN GOS DE TERÀPIA

Els gossos que es fan servir en les intervencions assistides amb animals han de ser principalment molt sociables amb l'ésser humà i amb els altres gossos. Han de viure en un entorn adequat, amb espais per córrer i han de tenir una dieta i unes condicions sanitàries excel·lents per tal de poder donar el millor servei.

 

En aquest moments tenim una unitat canina composta per gossos de moltes edats i races com els Golden Retrevier, Labradoodles, Bichon Maltes, Spitz Japonés, Labradors, Border Collies, Borador i Bretons... tots ells han estat seleccionats per tal de poder garantir la seguretat en tot moment dels usuaris de les intervencions assistides.

L'ENTRENAMENT

Un cop seleccionats i passat un procés d'adaptació de sis mesos al nostre centre, tots els nostres gossos són entrenats pels nostres tècnics per poder realitzar les activitats d'una manera efectiva. Aquests entrenaments sempre són en positiu i això fa que els gossos estiguin molt motivats. Els entrenem potenciant les seves habilitats naturals, és a dir, si veiem que un dels nostres gossos gaudeix entrenant agility, aquest anirà destinat a fer extraescolars, si pel contrari, es un gos molt tranquil, llavors anirà destinat a serveis com geriatria o centres de salut.

Grup retocat.jpg
bottom of page